Planladığım yolculukları kimler görür?

Sol panelde yer alan Ayarlar -> Görünülüğümü Sınırla kısmından yolculuğunun, sadece tanıdıkların ya da tüm TAG-SeatX kullanıcıları tarafından görülmesini seçebilirsin.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

0 Yorumlar

Yorum yazmak için lütfen oturum açın: oturum aç.